onsdag 1 oktober 2008

Flygledare/Animatör/Sjuksköterska/Sjökapten/Alkis ?


Vägen till framgång, berömmelse och obegränsad tillgång på mutta äro brokig. Vi har, när vi var unga och stenade för jämnan, försökt spåna fram vilket jobb som ger mest utdelning av minst gjorda handtag. Vi tänkte knulla oss till toppen, vi funderade på att mörda oss fram genom leden, vi tänkte, fy fan vad vi tänkte.....när vi var bänga.
Nu är vi lite äldre, lite mindre stenade och vi kommer på att vi faktiskt vill jobba ! Det är ju helt sjukt igentligen, vi spenderade våra tidiga ungdomsår med att supa,röka,äta på MAX, kolla på Simpssons, supa ännu mera,sova, spela Football manager, rita kukar,hänga i alkisparken m.m , det sista vi ville var att jobba, vi ville inte äns gå till plugget. När vi väl gick gjorde vi inte många hackor och våra betyg luktade som bajs och kardemumma.

Nu kanske ni tror att vi ångrar oss, svaret är...det vet vi inte, inte än. Vi hade kunnat plugga stenhårt och blivit astro-fysiker och byggt raketer, men vi pallade fan inte, vi orkade inte, det är ju så jävla dryyyyygt, så jävla jobbigt. Vi hade kunnat sitta om 30 år o mätt våra kukar och räknat våra ägodelar och "den som har mest när han dör vinner" . Men det ville vi inte, vi pallade inte, vi orkade inte, vi VILLE inte .

Vi har äntligen kommit till ro med att studera, detta eftersom vi är 2 själar som enbart kan engagera oss i något som vi tror på och verkilgen vill göra. Jag vill illustrera barnprogram för utväcklingsstörda och Pedofiler och Erik vill ärva en förmögenhet av nån döende fåntratt i sjukhus-säng. Vi trivs med att studera, vi gillar det, vi trivs med oss själva när vi studerar.




p.s Erik, om du blir flygledare ska jag härja sönder din flygplatts, fjanta runt,löjla mig till max, när du e bakis nån gång på jobbet, så du stissar ur totalt. d.s





Foto: Paul Springfeldt


Inga kommentarer: